Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Ödüllü bilim kadınlarına destek

Gülse Birsel, Türk bilim kadınlarının ödüllendirildiği etkinlikte misafir oldu

|

L’Oréal Türkiye ve UNESCO iş birliğiyle 19’uncu kez düzenlenen ‘Bilim Kadınları İçin’ programında, ödül alan Türk bilim kadınları açıklandı. L’Oréal Türkiye Genel Müdürü Sinem Sandıkçı Gökçen, UNESCO Türkiye Başkanı Prof. Dr. Öcal Oğuz, Gülse Birsel’in onur konuğu olarak katılımıyla Four Seasons Hotel Bosphorus’taki etkinlikte, Dr. Eda Aydoğan Güngör, Dr. Gülcihan Gülseren, Dr. Nihal Terzi Çizmecioğlu, Doç. Dr. Saniye Söylemez, destek alan isimler oldu.
Birsel, “7 bin yıllık eğitim tarihinde sadece 1-2 yüzyıldır erkeklere denk eğitim alan, hatta aslında çoğu hâlâ eğitim alamayan bir cinsten bahsediyoruz. Bu hızı göz önüne alırsak, gelecekle ilgili endişelenmesi gereken erkekler...” sözleriyle dikkat çekti.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.