Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

ÖDÜLÜN BİR YARARI YOK

‘Son Mektup’ filminin başrol oyuncusu Nesrin Cavadzade, “Keşke aldığım her ödül daha iyi filmlerde oynayacağımın garantörüdür diyebilsem” dedi.

|

Başrollerini Tansel Öngel, Nesrin Cavadzade ve Hüseyin Avni Danyal’ın oynadığı Çanakkale Deniz Zaferi’ni anlatan ‘Son Mektup’ filminin basın toplantısı önceki gün İstinye Park Borsa Restaurant’ta yapıldı. Oynadığı 9 filmden 10 ödül alan Cavadzade, ‘Nihal Hemşire’yi canlandırdı. Oyuncu, 18 Mart’ta vizyona girecek film için “Günümüzdekini değil, satır arası yaşanan mahçup bir aşk hikayesini anlatıyor” dedi.

‘Kuzu’ filmiyle Altın Portakal’da ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödülünü alan Cavadzade, bunun bir motivasyon kaynağı olup olmadığı sorusuna “Ödülün esamesi okunmaz Çanakkale Destanı’nda. Keşke aldığım her ödül daha iyi filmlerde oynayacağımın garantörüdür diyebilsem ama sektörün o kadar aksayan ayağı var ki… Ödül alıyorum, rafa koyuyorum, zaman zaman tozunu alıyorum ama kariyerimin tutarlılığı konusunda bir şey vaat etmiyor” yanıtını verdi.

SEÇKİN ŞENVARDAR

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.