Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Oğuzhan Koç ile evlenmeye hazırlanan Demet Özdemir’den kına gecesi

Yaklaşık iki yıldır aşk yaşadığı şarkıcı Oğuzhan Koç ile nikah masasına oturmaya hazırlanan oyuncu Demet Özdemir yakın arkadaşlarıyla kına gecesi organize etti. Sosyal medya hesabından ilk kareleri paylaşan Özdemir, kına yakılırken gözyaşlarını tutamadı. Öte yandan çiftin yarın akşam yapılacak düğünü, yağmur nedeniyle pazar gününe ertelendi. İşte detaylar…

|

2021 yılını İzmir'de birlikte karşılayan Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir sonrasında aşk yaşadıklarını doğrulamıştı. Geçtiğimiz aralık ayında yollarını ayıran ünlü çift, ayrılığa fazla dayanamamış ve ilişkilerine ikinci bir şans vermişlerdi. Barışmalarından kısa bir süre sonra 37 yaşındaki Oğuzhan Koç güzel oyuncuya 14 Şubat Sevgililer Günü’nde evlenme teklif etmişti. 

Sakiler Grubu'nun da şarkılarıyla eşlik ettiği organizasyonda, 'Dünyadan Uzak' şarkısı eşliğinde Demet Özdemir, sevgilisine 'Evet' demiş, böylece ikili evlilik kararı almıştı. Ardından hazırlıklara başlayan âşıklar, haziran ayında nişan yüzüklerini takmıştı.

Nişan töreninden kısa bir süre sonra 26 Ağustos tarihinde evleneceklerini duyuran ünlü çiftten Özdemir'in, Koç'a Hollywood yıldızlarının sıkça tercih ettiği ve güncel fiyatı 1 milyon liradan fazla olan bir saat hediye ettiği haberleri gündeme gelmişti. Güzel oyuncu ise konuyla - alakalı sorulara, "Hep birlikte göreceğiz" yanıtını vermişti.

GELİNLİKLERİNİ BAĞIŞLAYACAK

Düğünde Eda Güngör, Nihan Peker ve Mc Queen’e tasarlattığı üç gelinlik giyecek olan Demet Özdemir’in nikahtan sonra gelinlikleri ya sivil toplum örgütlerine ya da hayranlarına bağışlayacağı ortaya çıkmıştı.

KINA GECESİNDE DUYGUSAL ANLAR

Düğün hazırlıklarına devam eden Özdemir (30), dün akşam yakın arkadaşları ile kına gecesi yaptı. Ünlü oyuncunun özel gecesine ünlü isimler katılırken, kına yakıldığı sırada duygusal anlar yaşandı.

Görüntülerde ağladığı görülen Özdemir'in fotoğrafları sosyal medyada büyük ilgi gördü. Ünlü ismin fotoğrafına ise yorum ve beğeni yağdı.

DÜĞÜN ERTELENDİ

Öte yandan ünlü çiftin 26 Ağustos akşamı yapılacak düğünü son anda ertelendi. Sarıyer’deki bir otelde gerçekleşecek nikah, İstanbul’u etkisi altına alan yağmur nedeniyle 28 Ağustos Pazar günü gerçekleşecek. Masrafları yaklaşık 4 milyon TL'yi bulacak törende çift mutluluğa 'evet' diyecek.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.