Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

'OHA Diyorum'dan vizyon öncesi büyük buluşma

Youtube videolarıyla milyonlarca kişiye ulaşan 3 fenomen Fırat Sobutay, Melih Abuaf ve Alper Rende’nin macera ve komedi dolu, arkadaşlığın da ön planda olduğu bir yol hikayesini beyazperdeye taşıyan 'OHA Diyorum' filmi, Türkiye’de bir ilke imza atacak. Film, vizyon tarihi 3 Kasım’dan 6 gün önce 1000 kişilik özel bir gösterimle seyircisiyle buluşacak.

|

Cevahir AVM Cinemaximum salonlarında 28 Ekim Cumartesi günü 16:00 seansında 'OHA Diyorum' filmi gösterilecek.

Gösterimden önce büyük bir buluşma gerçekleşecek. Filmin oyuncuları, saat 15:00’da alana gelerek, sevenleriyle söyleşi gerçekleştirecek.

Yapımcılığını Muhteşem Tözüm’ün, yönetmenliğini ve senaristliğini Ersan Özer’in üstlendiği 'OHA Diyorum'un fragmanı şimdiden 5 milyon izlenme sayısına ulaştı. Türkiye’de bir ilk olan 28 Kasım’daki ön gösterim için biletler Cinemaximum’um resmi sitesinde satışa çıktı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.