Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Oksana Fedorova'dan flaş 'Trump' itirafı!

Rus Kainat Güzeli Oksana Fedorova, ABD başkanlık seçimi kampanyaları sırasında uluslararası basının kendisiyle iletişime geçtiğini ve Cumhuriyetçi Parti'nin adayı Donald Trump'ın itibarına zarar verecek iftiralarda bulunmasını istediklerini söyledi.

|

2002 Kainat Güzellik Kraliçesi Oksana Fedorova, ABD’nin yeni başkanı Donald Trump’a seçim öncesi iftira atmasının istendiğini açıkladı.

Sputnik'e konuşan Fedorova, "Seçim kampanyaları sırasında onu lekeleyecek bir vukuatını bulmak için çeşitli uluslararası basın kuruluşları pek çok kez benimle iletişime geçti. Bu durum rahatsız edici bir hal almıştı. Ama onunla çalıştığım dönemde üzerimde sadece olumlu bir izlenim bırakmıştı. Trump’ı açık fikirli ve harika bir ailesi olan bir erkek olarak tanıdım" dedi.

1996-2015 yılları arasındaki Kainat Güzellik Yarışması’nın organizasyon hakkına sahip olan Trump’ın, kendisinin seyahatleriyle de ilgilendiğini belirten Fedorova, "(Trump’ın) yardımcısı da bir Rus'tu. Bana Trump’la 35 yıldır çalıştığını anlattı, ki bu da Trump’a dair çok şey söylüyor" ifadelerini kullandı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.