Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

‘Ölene Kadar’ İbrahim Çelikkol izleyeceğiz!

İbrahim Çelikkol, Şubat 2024'te ekrana gelmesi planlanan 'Till Death' (Ölene Kadar) ile ekrana dönüyor. Dizinin erkek başrol oyuncusunun İbrahim Çelikkol olduğu açıklandı.

|

D Media, dünyanın en büyük TV içerik fuarlarından biri olan ve her yıl Fransa’nın Cannes şehrinde gerçekleşen MIPCOM’da Till Death dizisi için anlaşma yaptı. Türk dizi sektöründe ses getiren bu anlaşma sonrası gözler cast ekibine çevrildi. Dizinin oyuncu kadrosu merak konusu oldu.

Şubat 2024'te ekrana gelmesi planlanan dizinin ilk ismi İbrahim Çelikkol oldu. Çelikkol, dizide 'Hakan' karakterini canlandıracak. Yapımcı firmadan alınan bilgilere göre; Till Death için cast çalışmalarının büyük bir titizlikle yapıldığı ve ünlü isimlerle görüşmelerin devam ettiği belirtildi.

"HOŞ GELDİN, YENİDEN"

 Kanal D’nin resmi sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlarda İbrahim Çelikkol’un fotoğrafının altına "Hoş geldin, yeniden" mesajı yazılması dikkat çekti.

Till Death’ın yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli'nin oturacağı ise geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı.

 

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.