Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

'Ölümümü seyrettiler'

Sıkıntılı günler yaşayan Gülben Ergen, “Haklının yanında Hak var, haksızınkinde şeytan. Ölümümü seyrettiler ama ölmediğimi gördüler” dedi.

|

Gülben Ergen, Seda Sayan’ın programına konuk oldu. Şarkıcı, son dönemde yaşadığı sıkıntılarla ilgili, “Haklının yanında Hak var, haksızın yanında şeytan. Ben o yüzden sustum. Susarak konuştum. Ölümümü seyrettiler ama ölmediğimi gördüler. Bir ringde dokuz kişiyle savaşamazsın. O kadar çok yerden saldırı geliyordu ki... Sağlıklı bir sessizlik ortamı oluştuğunda, benim de iki çift sözüm olur elbet” şeklinde konuştu.

Bu sınavdan güçlenerek çıktığını anlatan Ergen, “Şimdi sözüm bu... Hayatıma kaldığım yerden devam ediyorum. Tabii yol arkadaşlarımı bundan böyle çok daha dikkatli seçerek” dedi. Eski eşi Mustafa Erdoğan’ın “Çocuklarımın annesine teşekkür ederim” açıklaması hatırlatılan şarkıcı, “Bu sıkıntılı günlerimde en kıymetli dostluğu, çocuklarımın babasından gördüm. Biz anne-baba olarak ölünceye kadar birbirimizin yanında olacağız” diye konuştu.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.