Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Ömer Seval yıllar sonra ortaya çıktı! Tuğba Ekinci paylaştı

90'lı yıllara damgasını vuran başrollerinde Ebru Gündeş, Kerem Alışık, Erol Taş, Güzin Özyağcılar ve Senem Hakkı gibi isimlerin rol aldığı 'Fırtınalar' dizisinde Cengiz'i canlandıran Ömer Seval ile Tuğba Ekinci buluştu. Tuğba Ekinci eski modelin son halini paylaştı.

|

Ebru Gündeş'in başrolünde olduğu, 90'ların popüler yapımı Fırtınalar'da dikkat çeken bir isim de Cengiz karakterini canlandıran Ömer Seval'di. Mankenlikle ünlenen Ömer Seval, Fırtınalar'ın yayınladığı dönemde televizyon dünyasının çok konuşulan isimlerinden biriydi.

Kemal Sunal'ın başrolünde yer aldığı 'Bay Kamber' adlı dizide de 'şarkıcı Onur' tiplemesiyle boy gösteren Seval, çapkınlıklarıyla sık sık konuşuluyordu. Bir döneme damga vuran manken ve oyuncuyla Tuğba Ekinci buluştu.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.