Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Ömercik son yolculuğuna uğurlandı

‘Ömercik’ filmleriyle tanınan ve KOAH hastalığı nedeniyle hayatını kaybeden Ömer Dönmez (61), son yolculuğuna uğurlandı.

|

‘Ömercik’ filmleriyle tanınan ve KOAH hastalığı nedeniyle hayatını kaybeden Ömer Dönmez (61), son yolculuğuna uğurlandı. Bir süredir tedavi gören ve evinde hayatını kaybeden sanatçı, Üsküdar Selimiye Camisi’nde öğle namazına müteakip düzenlenen cenaze namazının ardından Ümraniye Hekimbaşı Mezarlığı’na defnedildi. Dönmez’in ablası Hamiyet Özdinç, “Herhalde
ilacına yetişememiş. KOAH da kalbini tetiklemiş. Ömrü bu kadarmış demek ki, emir büyük yerden” dedi. Cenazeye, ailesinin yanı sıra Zeynep Değirmencioğlu, Ediz Hun ve Yavuz Karakaş’ın bulunduğu birçok ünlü isim katıldı. 

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.