Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

ONLAR DA HER ŞEYE KARŞI!

‘Mandıra Filozofu’ filminden esinlenen ünlüler nelere karşı olduklarını açıkladı. Derya Şensoy yalana, Beste Bereket vicdansızlığa tahammül edemediğini söylüyor.

|

‘Mandıra Filozofu’ filminden esinlenen ünlüler nelere karşı olduklarını açıkladı. Derya Şensoy yalana, Beste Bereket vicdansızlığa tahammül edemediğini söylüyor.

Birol Güven’in yazdığı, Müfit Can Saçıntı’nın başrolünü üstlendiği ‘Mandıra Filozofu’, 4 Nisan’da vizyona girecek. “Her şeye karşı” sloganıyla seyirciyle buluşacak olan film, ünlü isimleri de harekete geçirdi. Ümit Erdim, Mandıra Filozofu’nun her şeye karşı olmasına karşı olduğunu söylerken; Berat Yenilmez, “Emniyet kemeri kullanmayanlara karşıyım!” diyor. Filmden esinlenen diğer ünlüler de nelere karşı olduklarını açıkladı:

Kıvanç Baran Arslan: Karşının taksisine karşıyım!

Beste Bereket: Vicdansızlığa karşıyım!

Aşkın Şenol: Karşı olan her şeye karşıyım!

Derya Şensoy: Yalana karşıyım!

Atılay Uluışık: 10 gün tatil için 350 gün çalışılmasına karşıyım!

Şoray Uzun: Sevenlerin ayrılmasına karşıyım!

Arif Erkin Güzelbeyoğlu: Düzenbazlara karşıyım!

Vural Çelik: Pintiliğe karşıyım!

Zeynep Anıl Tatdıran: Şiddete karşıyım!

Pelin Öztekin: Olmadığım filmlere karşıyım!

Gamze Gözalan: Göz yaşı döktürmeye karşıyım!

Begüm Öner: Saygısızlığa karşıyım!

Ayberk Atilla: Güzel konuşurken felsefeye başlanmasına karşıyım!


MUSTAFA ALi’NiN MACERALARI
Mint Ya­pım im­za­sı­nı ta­şı­yan film; fel­se­fe me­zu­nu ‘Man­dı­ra Fi­lo­zo­fu­’ Mus­ta­fa Ali’­nin ma­ce­ra­la­rı­nı an­la­tı­yor. Günün birinde zen­gin bir iş ada­mı olan Ca­vit Bey, Mustafa Ali’nin yaşadığı ko­ya ge­lir ve ara­zi­yi sa­tın al­mak is­ter. An­cak Ca­vit Be­y’­in bil­me­di­ği bir şey var­dır, Mus­ta­fa Ali ko­yu sat­ma­ya kar­şı­dır. Ko­yu sat­ma­dı­ğı gi­bi, fi­kir­le­ri­ni sa­tar ve zen­gin ada­mı ken­di­siy­le bir­lik­te bir ha­yat ya­şa­ma­ya ikna eder...

MAGAZİN SERVİSİ

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.