Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

'Onun tercihi'

Yağmur Tanrısevsin, Gökhan Alkan’ın Instagram’dan kendisini takip etmeyi bırakmasına,“Ben profesyonel bakıyorum, onun tercihi” dedi

|

Yağmur Tanrısevsin, Çocukların Festivali’nde miniklerle buluştu. Etkinlik öncesi soruları cevaplayan oyuncu, final yapan dizisinden rol arkadaşı Gökhan Alkan’ın nişanlısı Nesrin Cavadzade’nin kıskançlık krizi sebebiyle Instagram’dan kendisini takip etmeyi bıraktığı iddialarına, “Haberlerden öğrendim. Böyle şeylere daha profesyonel bakıyorum. Onun tercihi, profesyonel hayat ve öyle olmak lazım” dedi.

Gazetecilerin, “Projede Gökhan Bey’le yakın sahnelerinizden dolayı Nesrin Hanım kıskançlık yaşamış” yorumu üzerine Tanrısevsin, “Olayın benimle alakası olduğunu düşünmüyorum. Olabilir, takipten çıkabilir. Dediğim gibi herkesin kendi tercihi... Bu konuyla alakalı konuşmaya çok gerek yok” karşılığını verdi. Oyuncu, daha sonra kil atölyesinde çocuklarla eğlenceli vakit geçirdi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.