Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Ortalık karıştı! Ebru Şallı'nın evlilik bilmecesi

Eski manken Ebru Şallı, yakın arkadaşı Seren Serengil'in ortaya attığı "Ebru ile Uğur boşanma davası bittikten sonra evlenecek" iddiasına yanıt verdi.

|

Ebru Şallı ile sevgilisi Uğur Akkuş, geçtiğimiz temmuz ayında Bodrum tatilinde görüntülenmişti. Uğur Akkuş'un evli ve 2 çocuk babası olduğu ortaya çıkmıştı.

Gonca Akkuş, "Biz 10 yıldır evliyiz. Ebru yuvamı yıktı" dedi. 40 yaşındaki eski model ise ilişkilerinin saygın ve düzeyli olduğundan söyledi.

EBRU ŞALLI ANINDA YALANLADI

Ebru Şallı'nın, yakın arkadaşı Seren Serengil'e konuyla ilgili içini döktüğü, "Uğur eşine boşanma davasını 3 yıl önce açmış. Evliliği yıkan ben değilim. Dava bittikten sonra evleneceğiz" ifadelerini kulladığı iddia edilmişti.

Posta'da yer alan habere göre; böyle bir açıklama yapmadığını belirten Ebru Şallı, "Ağzımdan çıkmayan asılsız haberlere lütfen itibar etmeyiniz. Bilgi kirliliği var" dedi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.