Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Otizmli çocuklar için söyleyecek

‘Çukur’un başrol oyuncusu Aras Bulut İynemli, sezon finali öncesi Tohum Otizm Vakfı’nın Şişli’deki okulunda çocuklarla bir araya geldi.

|

Oyuncu, 11 Haziran akşamı Haliç Kongre Merkezi’nde, vakıf yararına gerçekleşecek ‘Çukur Sezon Finali Gala Gecesi’de, dizinin fenomen şarkısı ‘Heyecanı Yok’u, Gazapizm’le sahnede söyleyeceğini müjdeledi. Miniklerle oyunlar oynayan, derslerine katılan ve fotoğraf çektiren İynemli, “Burada onlarla vakit geçirmek tarifsiz bir mutluluk. Bir sezon boyunca Tohum Otizm Vakfı’yla beraber, farkındalığı artırmak adına önemli projeler yürüttük. Böyle bir birlikteliğin parçası olduğumuz için çok heyecanlıyız. Otizmin aslında bir hastalık değil; bir farklılık olduğunu, bu projeyle herkese anlatmaya çalışıyoruz” dedi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.