Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

‘Oyuncular şölen yarattı’

2016’da, dünya çapında ses getiren İtalyan filmi ‘Perfetti Sconosciuti’nin Türkiye haklarını satın alan ve ‘Cebimdeki Yabancı’yı çeken Ferzan Özpetek, düşüncelerini anlattı.

|

Yönetmen, “Cebimdeki Yabancı’nın orijinalinde de başrol oynayan Kasia Smutniak, senaryoyu ve özellikle fikri çok beğendiğini söylüyordu. İzleme kopyası istedim ve İtalya’da vizyona girdiği gün filmin haklarını satın aldım. Bu projenin her ülkede iş yapacağını ve muazzam bir oyunculuk deneyimi yaşatacağını söyledim. Çok geçmeden Cannes ve Berlin gibi festivallerde satıldı. Filmimizde oyuncularımızın hepsi bir şölen yarattı. Ben de sadece Türkiye versiyonuna özgü sürpriz bir dokunuş bıraktım” dedi.

Yönetmenliğini Serra Yılmaz’ın yaptığı, oyuncu kadrosunda Belçim Bilgin, Buğra Gülsoy, Çağlar Çorumlu, Leyla Lydia Tuğutlu, Serkan Altunorak, Şebnem Bozoklu ve Şükrü Özyıldız’ın yer aldığı proje, 2 Şubat’ta vizyona girecek.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.