Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Oyunculuğu bıraktı, modifiyeci oldu

Bir dönem birçok yapımda rol alan Gökhan Arsoy, sektördeki çarpıklıklar yüzünden mesleği bırakıp, modifiyeci olduğunu açıkladı

|

Yeşilçam’ın usta isimlerinden Göksel Arsoy’un oğlu Gökhan Arsoy, beslenme uzmanı eşi Taylan Kümeli’yle Nişantaşı City’s’de görüntülendi.

Geçmiş yıllarda birçok yapımda rol alan oyuncu, “Mesleği kendi isteğiyle bırakan bir ben varımdır. Şu an şartlar nasıl bilmiyorum ama geçmişte sinema ve dizi sektörlerinde yaşanan çarpıklıklar yüzünden oyunculuktan vazgeçtim ve bıraktım” şeklinde konuştu.

Arsoy, “Ne gibi bir çarpıklıklar yaşadınız?” sorusuna, “Geçmişte yapımcılar çok vasattı. Asıl işi yapımcı olmayan insanlar piyasadaydı ve sözlerini de tutmuyorlardı. Ben de ortamı görüp, bırakma kararı aldım” cevabını verdi. Şu an klasik araçları restore edip, sattığını söyleyen oyuncu, “Oto sanayideyim. Eski Amerikan otomobilleri uzmanlık alanım. Kendi adıma oyunculuktan daha keyifli bir iş yapıyorum” dedi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.