Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Oyuncu arkadaşların eğlenceli tatili! Kızının su tabancasından kaçamadılar

Beraber Çeşme'de tatil yapan oyuncu arkadaşlar Gözde Kocaoğlu ve Begüm Akkaya, eğlenceli bir gün geçirdi. Kocaoğlu'nun kızı Mercan'ın su tabancasının hedefi olan ünlü isimler ve arkadaşlarının o anları, kameralara yansıdı.

|

Bir süredir meslektaşı Gözde Kocaoğlu ile beraber Çeşme tatilinde olan ve her gün farklı plajları gezip yazın tadını çıkaran Begüm Akkaya, son olarak kalabalık bir kız grubuyla denize girdi.

İki arkadaşlarıyla bir mekana giden Begüm Akkaya ve Gözde Kocaoğlu, oldukça eğlenceli bir gün geçirdi.

İlk önce kızı Mercan’la beraber yarım saat kadar denizde kalan Gözde Kocaoğlu, onu şişme botla yüzdürüp eğlenmesine yardımcı oldu.

MİNİK MERCAN'IN HEDEFİ OLDULAR!

Daha sonra suya giren Begüm Akkaya ve kız arkadaşları, minik Mercan’ın hedefi oldu. Elinde su tabancasıyla dolaşan Mercan, annesi ve arkadaşlarına her fırsatta ateş edip vurmaya çalıştı.

Bu duruma kayıtsız kalamayan kızlar da karşı hamle yaparak Mercan’ı ıslatmaya çalıştı. Yakın arkadaş olan ve zaman zaman sohbet arasında kahkahalar atan Akkaya ile Kocaoğlu'nun mutlulukları yüzlerinden okundu.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.