Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Özge Ulusoy'dan sevgilisi Faruk Çolakoğlu'na: Diğer yarım!

Yaklaşık iki buçuk yıldır Faruk Çolakoğlu ile aşk yaşayan Özge Ulusoy, sevgilisinin yeni yaşını duygusal bir mesajla kutladı. Ünlü manken, Çolakoğlu'na "Doğum günün kutlu olsun diğer yarım" sözleriyle seslendi.

|

Faruk Çolakoğlu ile ilişkisini göz önünde yaşamayı tercih etmeyen Özge Ulusoy, kural bozdu.

"İYİ Kİ..."

Sevgilisinin doğum gününü kutlayan Ulusoy, Çolakoğlu ile aşk pozunu sosyal medya hesabından yayınladı. 39 yaşındaki manken, paylaşımında "İyi ki... Doğum günün kutlu olsun diğer yarım, sevdiğim bey" ifadelerini kullandı.

YÜZÜNDEKİ DEĞİŞİMLE SIK SIK GÜNDEMDE

Öte yandan Ulusoy, birkaç ay önce hakkındaki 'estetik' haberleriyle ilgili; "Arkadaşlar yüzümde bir şey görüyor musunuz? Şu an yok! Yüzümde burnum dışında bir estetiğim yok. Onu da her yerde söylüyorum zaten" şeklinde konuşmuştu.

"BOTOKS VE DOLGU VAR"

Özge Ulusoy, hakkındaki 'estetik harikası' yorumlarına, "İyi yaş alıyorum demek ki, dikkat çekiyor. Ben bununla mutlu oluyorum. Sosyal medya hesabıma yaptırdığım her şeyi koyuyorum. İnsanların estetiği nasıl anladıklarına bağlı" yanıtını vermişti.

38 yaşındaki güzel, "Plastik cerrahi ise ben ameliyat olmadım ama hep söylüyorum botoks yaptırıyorum, dolgu yaptırıyorum. Zaten saklamıyorum, yaptırdığım doktorları da seve seve paylaşıyorum" şeklinde konuşmuştu.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.