Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Özgür Ozan: Gençlik böyledir gelir gider

Kanal D'de ekrana gelen 'Arka Sokaklar' dizisinde hayat verdiği Hüsnü Çoban karakteri ile uzun yıllardır izleyici karşısına çıkan Özgür Ozan, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulundu.

|

Arka Sokaklar dizisinde hayat verdiği Hüsnü Çoban karakteriyle dikkat çeken ve son dönemlerde diziden ayrılacağı konuşulan Özgür Ozan popüler filtrelerden birini kullandı.

Özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ünlü oyuncu Ozan, son paylaşımı ile büyük ilgi gördü. Yaşlandırma filtresi kullandığı fotoğrafını paylaşan Özgür Ozan, şu notu düştü: 'Gençlik böyledir gelir gider ve kırılır sonra kolun kanadın; koşarsın pencereden pencereye...'

'Gençlik böyledir gelir gider' notu ile paylaşımda bulunan Ozan, filtre ile kendini yaşlandırırken sosyal medya kullanıcıları tarafından Einstein'a benzetildi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.