Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Partilere yoğun ilgi

Metin Şen, Gökay Deniz, Murat Özgel’in ortaklığıyla Yalıkavak Tilkicik Koyu’nda kapılarını açan Villa Azur Restaurant&Beach Club Bodrum, sezon boyunca her cumartesi düzenlenecek Saturday Vibes parti serisinin ilkini gerçekleştirdi.

|

Metin Şen, Gökay Deniz, Murat Özgel’in ortaklığıyla Yalıkavak Tilkicik Koyu’nda kapılarını açan Villa Azur Restaurant&Beach Club Bodrum, sezon boyunca her cumartesi düzenlenecek Saturday Vibes parti serisinin ilkini gerçekleştirdi. Aslı-Metin Şen çiftinin evlilik yıl dönümü kutlamalarına da ev sahipliği yapan etkinlik, yoğun ilgiyle karşılandı. Saat 14.00’te DJ Murat Şimşek’in çaldığı lounge müziklerle başlayan eğlenceye katılanlar arasında, Eda-Selim Kosif, Gökay Deniz ve Paul Breuza gibi isimler vardı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.