Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

PiKNiKTE VUKUAT VAR

‘Geniş Aile’de Cevahir, hep birlikte gittikleri piknikte, herkesi atlatıp Şuküfe’yle yalnız kalmanın hesabını yapıyor

|

Kanal D’nin sevilen dizisi ‘Geniş Aile’nin bu bölümünde bahar kapıyı çalınca, Hıdırellez’i bahane eden mahalleli cümbür cemaat piknik yapmaya karar verir. Ağaçlar altında sofralar kurulacak ateş üzerinden atlanacak, dilekler dilenecektir. Herkes piknik havasına girer. Zeki ve arkadaşlarının alem planı, Adeviye Hanım’ın Bilal’e kız beğenme çabaları, Sevim’in nostaljik piknik hayali devreye girer.

Uçurumun kenarında
Bilal ile Cevahir’in ise piknikle ilgili başka planları vardır. Aytaç’ın piknik kafilesine katılması hiç de hesapta olmayan bir durumdur. Şuküfe ile yalnız kalmayı planlayan Cevahir, herkesi atlatıp amacına ulaşır ama Bilal’in otomobiliyle çıktıkları yolculuk bir uçurumun kenarında biter.
Hareket ettikçe otomobil uçuruma doğru kaymaktadır. Üstelik etrafta yardım alabilecekleri kimse de yoktur. Cevahir ile Şuküfe şimdi ölümle burun burunadır. Aynı anda hem Cevahir’in hem de Şuküfe’nin uzun bir süre ortalarda görünmemesi Koyu Bilal ve Aytaç’ı şüphelendirir. İkiliyi bulmak için ormanda aramaya çıkarlar. Birden bire ortadan kaybolan sadece onlar da değildir. Çeşmeye su doldurmaya giden damat Mürsel de kayıptır.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.