Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Pınar Altuğ ve ailesinin birkaç günlük Çeşme tatili

Kendisi gibi oyuncu Yağmur Atacan ile mutlu bir evliliği olan Pınar Altuğ, eşi ve kızıyla birlikte Alaçatı'da objektiflere yansıdı. Ünlü isim, okulların kapanması ile birkaç günlüğüne geldiklerini ama tekrar kızları için İstanbul’a döneceklerini söyledi.

|

2008 yılında kendisi gibi oyuncu olan Yağmur Atacan (39) ile nikâh masasına oturan Pınar Altuğ (47), Ocak 2009'da Su adını verdikleri kızlarının dünyaya gelmesiyle anne olma mutluluğu yaşamıştı.

TATİL SEZONUNU AÇTILAR

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiren Pınar Altuğ, eşi Yağmur Atacan ve kızları Su ile birlikte tatil sezonunu açtı. Önceki akşam Alaçatı'da görüntülenen Altuğ, kendisini çeken gazetecilerle ayak üstü sohbet etti.

Okulların kapanması ile birkaç günlüğüne geldiklerini ama tekrar kızları için İstanbul’a döneceklerini söyledi. Pınar Altuğ ve ailesi muhabirlere teşekkür ederek uzaklaştılar.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.