Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Pınar Deniz ile evleniyor mu? Kaan Yıldırım'dan iddiaları güçlendiren paylaşım

Bir süredir kendisi gibi oyuncu sevgilisi Kaan Yıldırım ile yaz tatilinin tadını çıkaran Pınar Deniz, Cambridge'de mutluluktan ağlarken çekilen bir karesini paylaşmış; ünlü ismin evlilik teklifi aldığı iddia edilmişti. Kaan Yıldırım'dan bu iddiaları güçlendiren bir paylaşım geldi.

|

Kanal D'nin ekranlarında ilgiyle izlenen 'Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz, dizinin 7 Mayıs'ta yayınlanan 63'üncü bölümü ile sezon finali yapmasıyla sevgilisi Kaan Yıldırım ile birlikte tatil sezonunu açmıştı.

Bodrum ve Yunanistan'ın ardından rotalarını İngiltere'ye çeviren ünlü çift, geçtiğimiz gün Pınar Deniz'in 2.8 milyon takipçisi bulunan sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi.

"İŞTE ÖYLE BİR ŞEY"

Deniz, Cambridge'de mutluluktan ağlarken çekilen bir karesini, sevgilisini de etiketleyip; "İşte öyle bir şey... 06.08.23" notuyla paylaştı.

KALP EMOJİLİ YORUM

Kaan Yıldırım da, Deniz'in kısa sürede 192 bin beğeni alan bu gönderisine kırmızı kalp emojisiyle karşılık verdi. Güzel oyuncunun sevgilisinden evlilik teklifi aldığını düşünen takipçileri, Deniz'in gönderisine 2 bine yakın yorum yaptı.

İŞTE O YORUMLAR

- Evlenme teklifi mi?
- Pınar evleniyor, mutluluk gözyaşları bunlar!
- Mutluluktan ağlanmış, Kaan etiketlenmiş, üstüne tarih yazılmış... Hepsinin tek bir ortak noktası olabilir; evlilik teklifi.

YÜZÜK DETAYI DİKKAT ÇEKTİ

Tüm bunların ardından, Kaan Yıldırım'dan evlilik teklifi iddialarını güçlendiren bir paylaşım geldi. Deniz ile peş peşe fotoğraflarını paylaşan Yıldırım, gönderisine; “Senin bana nasip olman, şahsi hayatımın en değer biçilmez talihidir” notunu düştü.

Yıldırım'ın paylaştığı karelerden birinde parmağında yüzük olması ise dikkat çekti.

Ünlü ismin paylaşımına, "Evlilik geliyor", "Maşallah size, çok yakışıyorsunuz" ve "Hep mutlu olun" gibi yorumlar yapıldı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.