Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Rastgele beyler!

Balık yasağının kalkıp, balıkçıların ağlarını denize göndermesiyle başlayan sezonda, açık denizde avlanmayı gelenek haline getiren iş insanları da kendilerini denize atmanın mutluluğunu yaşadı.

|

Balık yasağının kalkıp, balıkçıların ağlarını denize göndermesiyle başlayan sezonda, açık denizde avlanmayı gelenek haline getiren iş insanları da kendilerini denize atmanın mutluluğunu yaşadı. Aralarında her fırsatta Karadeniz’in çıkışında avlanmayı gelenek haline getiren Mustafa Taviloğlu ve Çeşme ile Bodrum’da son yıllarda avladıkları büyük balıklarla rekor üstüne rekor kıran Sinan Kuran da vardı. HNF Yatçılık’ın sahibi Ahmet Hanif, yaz başından beri Bodrum’da İtalya’dan getirdikleri tekne ve yatların tanıtımını yaptı, arta kalan zamanlarda ise ekibiyle ağları doldurdu. Mimar Hakan Külahçı da, Antalya’da avladığı balıklarla bu konuda ustalığını bir kez daha gösteren paylaşımlar yaptı ve sosyal medyada övgüler aldı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.