Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Rick Froberg yaşamını yitirdi

Hot Snakes ve Drive Like Jehu gibi post-hardcore gruplara öncülük etmesiyle tanınan vokalist ve gitarist Rick Froberg, 55 yaşında hayata veda etti.

|

Hot Snakes ve Drive Like Jehu gibi post-hardcore gruplara öncülük etmesiyle tanınan ABD'li vokalist ve gitarist Rick Froberg, 55 yaşında hayatını kaybetti.

Rick Froberg'in her iki grupta da uzun süredir birlikte çalıştığı John Reis, vefat haberini sosyal medya hesabından duyurdu. Reis, "30 Haziran'da doğal nedenlerden dolayı aniden vefat etti. Sanatı hayatı daha iyi hale getirdi. Sanat ve rock n roll'dan daha çok sevdiği tek şey arkadaşlarıydı" dedi.

"YARATICILIĞI SONSUZA DEK HATIRLANACAK"

John Reis, daha sonra mesajını şu sözlerle sonlandırdı: Yaratıcılığı, vizyonu ve bu dünyaya güzellik getirme yeteneği ile sonsuza dek hatırlanacak. Seni seviyorum Rick. Hayatımın geri kalanında seni özleyeceğim.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.