Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Rihanna’nın kuzen acısı

Barbadoslu şarkıcı Rihanna’nın kuzeni Tavon Kaiseen Alleyne, uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirdi

|

Rihanna’nın 21 yaşındaki kuzeni Tavon Kaiseen Alleyne, ünlü şarkıcının da bulunduğu bir partide Noel’i kutladıktan birkaç saat sonra, sokakta vurularak öldürüldü. Polisin açıklamasına göre olay, Rihanna’nın doğum yeri olan Barbados’un
St. Michaels bölgesinde meydana geldi. Rihanna ve diğer aile bireylerinin de katıldığı gecede Noel kutlaması yapan Alleyne, dönüş yolunda sokakta yanına yaklaşan kimliği belirsiz bir adam tarafından ateşli silahla vuruldu.

Ünlü şarkıcı kuzeninin kaybından dolayı hissettiği acıyı sosyal medya hesabından duyurdu. Riri, kuzeniyle çekilen fotoğraflarını paylaşıp, “İnanamıyorum, daha dün gece kollarımdaydın. Sıcaklığını son kez hissediyor olduğumu bilemezdim. Seni seviyorum” notunu paylaştı ve silah şiddetini durdurma çağrısı yaptı.

En son Barbados’un St. Michaels bölgesinde görülen Alleyne için görgü tanıkları, yolda yürürken yanına bir adamın yaklaştığını ve birkaç el ateş ederek onu vurduğunu anlattı. Hastaneye kaldırılan Alleyne, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.