Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Rita Ora kimdir, kaç yaşında, nereli? Rita Ora'dan yürekleri hoplatan poz

Dünyaca ünlü Kosova asıllı Amerikalı pop sanatçısı Rita Ora, resmi Instagram hesabından yayınladığı bir fotoğrafı sonrası günün hakkında en çok arama yapılan isimlerinden biri oldu. Peki Rita Ora kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte ünlü şarkıcı ile ilgili tüm merak edilen soruların yanıtları ve şarkıcının çok konuşulan fotoğrafı...

|

SON PAYLAŞIMLA YÜREKLERİ HOPLATTI

Rita Ora'dan Instagram'ı sallayan yeni bir paylaşım geldi. Her yaptığı olay olan dünyaca ünlü şarkıcı bu kez aynadan kendini paylaştı. Dikkat çeken detay ise tamamen çıplak olmasıydı. 

29 yaşındaki güzel şarkıcı bu kez aynadan kendi fotoğrafını paylaştı. Fotoğrafta tamamen çıplak olan 29 yaşındaki Rita Ora daha önce, iç çamaşırıyla bir koltuğun üzerinde uzanırken poz vermişti.

Rita Ora'nın bir dönem adı David Beckham'ın oğlu Brooklyn Beckham ile aşk dedikodularına karışmıştı. 



RITA ORA KİMDİR?

1990 yılında dünyaya gelen Rita Ora, İngiltere vatandaşı, Kosova asıllı söz yazarı, şarkıcı ve oyuncudur. Yay burcudur. Don isminde bir erkek ve Elena isminde bir kız kardeşi vardır. Ailesi Rita Ora doğduğu sene İngiltere’ye göç etmiştir. Babası bar işletmecisi, annesi ise Psikiyatrist’tir. Sylvia Young Tiyatro okulunda eğitim almış ardından, St Charles Catholic Sixth Form Kolejinden mezun olmuştur. 2007 senesinde Craig David ile birlikte seslendirdiği Awkward isimli şarkı ile dikkatleri üzerine çekmiştir. Ayrıca Tinchy Stryder’in seslendirdiği Where Is Your Love şarkısına düet eşliğinde bulunmuş ve klibinde yer almıştır. 2009’de İngiltere adına Eurovision yarışmasına katılan Ora ilk albümünü 2012 yılında müzik severler ile paylaşmış kısa sürede tüm listelerde albümü bir numaraya yükselmeyi başarmıştır. Uzun süre DJ Calvin Harris ile birliktelik yaşayan Rita Ora bugüne kadar Spivs, Hızlı ve Öfkeli 6, Grinin Elli Tonu, Dolandırıcılar ve 90210 isimli dizi ve sinema filmlerinde rol almıştır. 1.66 boyunda, 55 kilo ağırlığında olan Rita Ora’nın vücut ölçüleri ise ölçüleri: 86-63.5-89 cm’dir.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.