Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

ROL ARKADAŞLARI YALNIZ BIRAKMADI

Önceki akşam sade bir törenle evlenen Nur Fettahoğlu’nun düğününden ayrıntılar ortaya çıkmaya başladı. Gecede “Muhteşem Yüzyıl” yapımcıları ve oyuncuları ön plandaydı

|

Nur Fettahoğlu-Levent Veziroğlu’nun nikahına 70 davetli katıldı. Tuvana Büyükçınar imzalı gelinlik giyen Fettahoğlu’na Veziroğlu, Gucci damatlığıyla eşlik etti. Veziroğlu’nun evindeki törende nikahı, Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal kıydı. Nikahın şahitleri Timur Savcı-Banu Savcı, Selma Ergeç ve Özgür Kalelioğlu oldu. Çift, balayını ileri bir tarihe erteledi.

Aşk belgelendi
Bir süredir aşk yaşadıklarına dair haberler çıkan Elif Dürüst ve Levent Kızıl, geceye beraber katıldı. Kenan Doğulu-Beren Saat, Nebahat Çehre, Çiğdem Batur, Pelin Karahan ve eşi Erdinç Bekiroğlu da davetliler arasındaydı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.