Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Sabri Sarıoğlu: Antrenörlük derslerinin ikinci bölümdeyim

Galatasaray'ın unutulmaz isimleri arasına adını yazdıran eski futbolcu Sabri Sarıoğlu, önceki gün çocukları ile İstanbul Akvaryum'da görüntülendi.

|

Yaklaşık 17 yıl sarı-kırmızılı formayı giyen, geçtiğimiz sezon transfer olduğu Göztepe'de futbol hayatını burada sonlandıran Sabri Sarıoğlu, teknik adam olarak tekrar yeşil sahalara döneceğini açıklamıştı. Çocukları ile objektiflere poz vermelerinin ardından soruları yanıtlayan Sarıoğlu, ''Şu an antrenörlük derslerinin ikinci bölümdeyim. Eğitimlerim bitirip sertifikamla en yakın zamanda yeşil sahalarda olacağım" dedi.

Sabri Sarıoğlu, Akvaryum turu esnasında Galatasaraylı taraftarların yoğu ilgisiyle karşılaşırken, gezinti sonrası bir restoranda çocuklarıyla birlikte yemek yedi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.