Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

‘Saçım saçın olsun’ dediler

Kanser hastalarına destek olmak için başlatılan ‘Saçım saçın olsun’ kampanyasına Belçim Bilgin, Mehmet Günsür ve Nur Fettahoğlu gibi birçok isim destek verdi

|

Kanser Savaşçıları örgütünün başlattığı ‘Saçım saçın olsun’ kampanyası için Belçim Bilgin, Ozan Güven, Berrak Tüzünataç, Mehmet Günsür, Tülay Günal ve Nur Fettahoğlu kamera karşısına geçti. Oyuncular, “Türkiye’de her gün milyonlarca kişi kanserle savaşıyor. Biz hep birlikte savaşıyoruz. Çünkü biz beraber daha güçlüyüz. Destek olmak için, bağış yapabilir, onlara sarılabilir ve saçını paylaşabilirsin” diyerek, takipçilerinden destek istedi. Projeye katılan Rojda Demirer, “Yolculuğum, esas mesleğim oyunculuktan çok uzak olan, erkek egemenliğinin hüküm sürdüğü ticaret hayatına, bir kadın olarak atılmamla başladı. ‘Elinin hamuruyla karışma’ der gibi bakan gözlere inat, her gün daha çok içine girerek, öğrenerek, başarmayı hedefledim. Eğer bir kadın isterse başaramayacağı hiçbir şey yoktur. Yeter ki umudumuzu ve inancımızı kaybetmeyelim. Aynaya her baktığımızda kadın olduğumuz için gurur duyalım” diyerek duygularını Instagram sayfasında paylaştı.

‘Destek doğamızda var’

Hayatında pek çok dönemi hedefler koyarak ve hayaller kurarak yaşadığını belirten Ahu Yağtu ise, “Bugün kanseri yaşamıyor olmamız, hiç yaşamayacağımız anlamına gelmiyor. İşte tam o anda, en çok da kendimize güvenmeye ve etrafımızdaki insanlara sırtımızı yaslamaya ihtiyacımız oluyor. Unutmayalım, destek olmak doğamızda var” dedi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.