Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Sadakatsiz Asya kim? Bennu Yıldırımlar kaç yaşında, nereli, kimdir?

Sadakatsiz dizisinde Asya karakteri öne çıktı. Bennu Yıldırımlar tarafından canlandırılan Asya karakteri, Cansu Dere'nin dizideki adaşı oluyor. İzleyenler kadroya yeni katılan Asya kim merak ediyor. İşte, Bennu Yıldırımlar hayatı...

|

Kanal D'de yayımlanan Sadakatsiz dizisine Asya rolü ile Bennu Yıldırımlar katıldı ve izleyenler yeni Asya'nı sırrını araştırmaya başladı. Başrol olan Asya'nın kapısında görüntülenen yeni Asya karakteri kimdir? Bennu Yıldırımlar aslen nereli?

SADAKATSİZ ASYA KİM?

Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz'in oyuncuları arasına ikinci bir Asya olarak Bennu Yıldırımlar katıldı. Asya'nı kim olduğu sorgulanıyor. Cansu Dere'nin hayat verdiği Asya'nın babası ile ilgili olduğunu belirten yeni Asya karakteri dizide işleri değiştirecek.

BENNU YILDIRIMLAR KİMDİR? 

Yıldırımlar, 22 Kasım 1969 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Erenköy Kız Lisesi mezunudur. 1990 yılı Haziran ayında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. 1990-1991 yıllarında İngiltere Londra Westminster Adult Education Institute'te drama üzerine kurs gördü.

31 Mayıs 2016 tarihinde Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda Shakespeare'ın "12. Gece" adlı oyununda Olivia karakterini canlandırmıştır. 1995 yılından bu yana İstanbul Devlet Tiyatroları oyuncusu Bülent Emin Yarar'la evli ve Ada adında bir kız çocuk annesidir.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.