Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Sadakatsiz bu akşam var mı, yeni sezon ne zaman başlayacak?

Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi Sadakatsiz uzun süre önce sezon finali yaptı. Eylül ayının gelişiyle birlikte dizinin yeni bölümleri heyecanla bekleniyor. Bugün çarşamba günü olması nedeniyle "Sadakatsiz bu akşam var mı, yeni sezon ne zaman başlayacak?" sorusu sık sık yöneltiliyor.

|

 

Çarşamba günleri reytingleri altüst eden Sadakatsiz'in yeni sezonu sabırsızlıkla bekleniyor. Dizi takipçileri bu günlerde "Sadakatsiz bu akşam var mı, yeni sezon ne zaman başlayacak?" sorusuna cevap arıyor.

SADAKATSİZ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Sadakatsiz'in ne zaman başlayacağına yönelik kanaldan ve yapımcılardan bir duyuru gelmedi. Dizinin yeni sezonunun ekim ayı başlarında başlaması bekleniyor. Yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmış değil.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Asya, Derin'le konuşmak üzere kapısına dayanıyor. Derin Asya'nın konuşma teklifini kabul ediyor. Gönül ise Derin'in gitmesine karşı çıksa da başarılı olamıyor. Derin ve Asya arabayla uçurumun eşiğinde ölümle karşı karşıya geliyor. Asya ve Derin, uçurumdan yuvarlanıyor!

 

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.