Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Şafak Sezer taburcu oldu

Sinir krizi geçirdiği için hastaneden kaçtığı iddia edilen Şafak Sezer, refleksoloji tedavisinin ardından taburcu edildiBağcılar’daki evinde 20 Nisan’da sinir krizi geçirdiği için hastaneye kaldırılan Şafak Sezer’in sağlık durumu iyiye gidiyor.

|

Son filmi ‘Kolpaçino 3. Devre’yle gişede istediği başarıyı yakalayamadığı için sinir krizi geçirdiği iddia edilen oyuncuya, önceki gün doktor Esat Başaran tarafından refleksoloji uygulandı. Hastanenin bahçesinde bağırırken görüntüleri çıkan Sezer’in, arkadaşlarına olaydan sonra rahatladığını söylediği öğrenildi. Oyuncu, hastaneden kaçtığı iddialarını ise evinde çektiği videoyu paylaşarak yalanladı. Dostlarını ağırlayan Sezer, hayranlarına ‘iyiyim’ mesajı verdi.

‘Refleksoloji uyguladık’

Oyuncuya, psikolojide panik atak ve depresyon hastalığında destekleyici olarak uygulanan refleksoloji uyguladığını Facebook sayfasından yazan doktor Esat Başaran, “10 yıllık dostuma refleksoloji uyguladık ve gayet iyi şükür. Büyük üstat sanatçıların, zaman zaman yaşadıkları yoğunluk ve zaten var olan duygusal yanları bu tür patlamaları doğurabilir. Ne demişler ‘Deli olmadan veli olunmazmış.’ Duygu yoğunluğu olmadan da büyük sanatçı olunmaz” yazarak Sezer’le fotoğrafını paylaştı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.