Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Safiyya Vorajee: Sensiz kaybolmuş gibiyim

Eski futbolcu Ashley Cain ve sevgilisi Safiyya Vorajee'nin doğduktan bir süre sonra lösemi teşhisi konulan sekiz aylık bebekleri Azaylia, geçtiğimiz hafta yaşamını yitirmişti. Vorajee, kızını kaybetmenin acısını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dile getirdi.

|

Eski futbolcu, model ve televizyon yıldızı Ashley Cain ile Safiyya Vorajee çiftinin bebeklerine, doğduktan kısa bir süre sonra lösemi teşhisi konulmuştu. Çocuklarının yaşaması için ellerinden geleni yapan ünlü çift, geçtiğimiz hafta kızlarının acısı ile sarsılmıştı.

Kendisine ilk kez anne olmanın mutluluğunu yaşatan bebeğini kaybeden Vorajee, hissettiklerini sosyal medya hesabından yayınlıyor. 30 yaşındaki Safiyya Vorajee, son paylaşımında acısının dayanılmaz olduğunu belirterek, yataktan çıkmanın kendisi için hiç bu kadar zor olmadığını söyledi.

Acılı anne, "Gözlerim açık olduğunda beni vuran acı dayanılmaz. Bütün bunların bir rüya olmasını istiyorum. Seni özlüyorum Azaylia" diye yazdı. Vorajee, bir başka paylaşımında da, "İnanılmazdın Azaylia, sen benim hayatımı değiştirdin. Sensiz kaybolmuş gibiyim, ama biliyorum ki her zaman bana yakın ve benimle olacaksın" ifadelerini kullandı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.