Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Sahnede Murat Dalkılıç, bateride belediye başkanı

Şarkıcı Murat Dalkılıç, Çeşme Alaçatı Doğa ve Hayvanseverler Derneği aracılığıyla sokak hayvanlarının yararına İzmir'de Sold Out Performance Hall sahnesinde sevenleriyle buluştu. Bu özel gecede biletlerden elde edilen tüm gelir sokak hayvanlarının yararına bağışlandı.

|

Murat Dalkılıç, geceye özel hazırlandığı repertuarıyla sahnede iki saat kaldı. Ünlü şarkıcıyı dinlemeye gelenler arasında Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar da vardı.

Dalkılıç, Akpınar'ı sahneye davet etti ve gecenin sürprizi olarak Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar baterinin başına geçti. Solo performans sergileyen Başkan ve ona şarkısıyla eşlik eden Dalkılıç, İzmirli hayvanseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.