Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

ŞAMAN SAHNESiNDE TEHLiKELi ANLAR

‘Eşruhumun Eşzamanı’ filmi için Çatalca’da kurulan köy, çekimler sırasında yakıldı.

|

Dumandan etkilenen oyuncular ambulanslarda tedavi edildi

Rastlantıların buluşturduğu iki eş ruh ve bir aşk hikayesini anlatan ‘Eş Ruhumun Eş Zamanı’ adlı sinema filminin çekimleri sırasında tehlikeli anlar yaşandı. 3 Şubat’ta vizyona girecek filmin Çatalca’da çekilen ‘Şaman sahnesi’ için özel olarak inşa edilen köy, rol gereği yakıldı. Yangının büyümemesi ve çevreye sıçramaması için dört itfaiye aracı hazırda bekletildi. Ancak dumandan etkilenen oyuncular, ambulanslarda tedavi edildi.
Film, R. Şanal ve Işık Günseli’nin gerçek hayat hikayesinden yola çıkılarak beyazperdeye uyarlandı. Musa Uzunlar ve Deniz Seki’nin konuk oyuncu olarak yeraldığı filmde, Aylin Kabasakal, Uğur Çavuşoğlu, Zeynep Utku, Melisa Nalçak gibi isimler rol alıyor.


Seki’den teşekkürTürkiye’nin ilk kuantum filmi olan yapımda Deniz Seki, bestesi ve sözleri kendisine ait bir de şarkı seslendirdi. Filmin yönetmeni ve senaristi Şanal Günseli’den kuantum konusunda danışmanlık desteği alan şarkıcı, “Hayata yeniden tutunabilmemde kuantumun ve Şanal Bey’in payı büyük. Bu filmde konuk oyuncu olarak rol alarak kendilerine teşekkür etmiş oldum” dedi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.