Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Sanatçı dostlar klipte buluştu

Müzisyen Emirhan Kartal, 'Aşk Dinletir' albümünde yer alan 'Gönül Senin Elinden' adlı eseri, oyuncu Uğur Aslan'la birlikte seslendirmişti. Daha önce bir sinema projesinde birlikte rol alan sanatçı dostlar, bu kez de türkünün klip çekimlerinde bir araya geldi.

|

Ozan Ozan’ın yönetmenliğini üstlendiği 'Gönül Senin Elinden' klibinde, iki yakın dost dertlerini dile ve sazın tellerine döküyor.

Müzisyen ve aktör Emirhan Kartal ile tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Uğur Aslan’ın yolu, sinema filminden sonra bu kez de bir türküde kesişti. 'Aşk Dinletir' albümünde yer alan 'Gönül Senin Elinden' adlı eserde Emirhan Kartal’a eşlik eden Uğur Aslan, türkünün klibi için de kameraların karşısına geçti.

2016 yılında Aşık Veysel’in hayat hikayesinden esinlenilerek senaryosu yazılan 'Aşık' adlı sinema filminde birlikte rol aldıklarını hatırlatan Emirhan Kartal, “Sanatçı dostum Uğur Aslan, filmde rol almamızın ardından beni kırmadı ve 'Gönül Senin Elinden' adlı anonim eserin icrasında bana eşlik etti. Bu güzel esere klip çekmeyi, albüm çıktığından beri düşünüyorduk. Uğur da yoğun temposuna rağmen klipte rol almayı severek kabul etti ve ortaya çok özel bir çalışma çıktı” dedi.

Yönetmen koltuğunda Ozan Ozan’ın oturduğu klipte Kartal ve Aslan, dertlerini dile ve sazın tellerine döküyor. Klip televizyon kanallarının yanı sıra dijital platformlar üzerinden de izlenebiliyor.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.