Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

'Sanatı ayıplayıp bitiremezsiniz'

Madonna, şöhrete kavuştuğu günlerde eleştirilen çıplak  karelerini ‘sanatla’ savundu.

|

Pop müziğin kraliçesi Madonna, Instagram hesabından paylaştığı fotoğraf ve altına düştüğü notla dikkat çekti.

19 yaşında New York’ta Martha Graham Dans Okulu’nda öğrenciyken, kirasını çıkarabilmek için sanat okullarının resim, çizim ve fotoğraf sınıflarına modellik yaptığını belirten Diva, “Bu karelerin birçoğu ben ünlü olduktan sonra Playboy ve Penthose’a satıldı. Toplum beni çıplak olduğum için ayıplamaya çalıştı. Basına yaptığım 'Utanmıyorum' açıklaması da günlerce manşetlerde yer aldı” diye yazdı.

60 yaşındaki Madonna, sözlerine şöyle son verdi:
“Eserlerin gururlu sahibiyim. Düğün hediyesi olarak daha sonra bana verildiler. Sanatı ayıplayıp bitiremezsiniz. Yaratıcılık her zaman kazanır.”

Çıplak olduğu görüntülerin daha sonra ABD’li ünlü ressamlar Keith Haring ve Andy Warhol tarafından değerlendirildiğini ifade eden Madonna’ya, dünya çapındaki ünlü isimlerden de destek mesajları yağdı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.