Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Saruhan Hünel-Rabia Öztürk çifti Bodrum'da ön balayında

Uzun süredir ekranlardan uzak olan Saruhan Hünel, bir süredir Rabia Öztürk ile aşk yaşıyor. Geçtiğimiz günlerde sevgilisine evlenme teklif eden Hünel, Öztürk ile Bodrum'a gitti. Evlilik yolunda ilk adımı atan çift, Yalıkavak'ta sıcak havanın tadını çıkarırken objektiflere yansıdı. İkilinin Bodrum tatilinden sonra sırasıyla Çeşme-Marmaris’e gidecekleri öğrenildi.

|

Oyuncu Saruhan Ünel, yaklaşık iki yıl önce Beykoz'daki hayvan barınağında düzenlenen bir sosyal sorumluluk projesinde tanıştığı Rabia Öztürk ile Bodrum'a gitti. Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Rabia Öztürk’e 1 milyon TL değerinde yüzük alarak evlenme teklifi eden Hünel, ön balayı için Bodrum’da tatil yapıyor.

Gelecek yaz düğün yapacakları konuşulan ünlü çiftin, Bodrum tatilinden sonra sırasıyla Çeşme-Marmaris’e de gidecekleri öğrenildi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.