Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Şebnem Bozoklu: Görüntüm önemli değil

Kiloyla ilgili bir baskı görmediğini söyleyen Şebnem Bozoklu, “Nasıl göründüğüm önemli değil. Karakter ne gerektiriyorsa onu yaparım” diye konuştu

|

Şebnem Bozoklu, önceki gün basın danışmanıyla Nişantaşı’nda toplantı yaptı. Aslı Bekiroğlu’nun, “Kilo alınca yapımcılar ‘kilo ver’ diyor” sözlerinin hatırlatılmasına, “Bana şimdiye kadar al ya da ver gibi baskı veya uyarı yapan olmadı. Hiçbir kadına ya da erkeğe kimsenin bedeniyle ilgili bir şey söylemeye hakkı yok” şeklinde konuştu.
Rolü için kilo alıp-verdiği dönemler olduğunu belirten Bozoklu, “Benim işim bu. Nasıl göründüğüm önemli değil. Karakter ne gerektiriyorsa onu yapıyorum” dedi. Oyuncu, “Projeye başlarken, ‘Bu isimle oynamak istemiyorum’ dediğiniz oldu mu?” sorusuna, “İlla ki hoşlanmadığımız isimlerde olmuştur ama bu durumu işime yansıtmadım” yanıtını verdi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.