Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Şebnem Dönmez ile Tuğrul Tülek el ele! Gazetecileri görünce panik oldular

'Pek Yakında', 'Başka Dilde Aşk' ve 'Camdaki Kız' gibi yapımlarda yer alan Tuğrul Tülek, önceki gece Şebnem Dönmez ile Etiler'de görüntülendi. Gittikleri mekandan el ele çıkan ikili, gazetecileri görünce, "Biz kol kola çıktık, ne el elesi?" açıklamasını yaptı.

|

Son olarak 'Kızıl Goncalar' dizisinde rol alan ünlü oyuncu Tuğrul Tülek (47), geçtiğimiz temmuz ayında meslektaşı Ezgi Çelik (39) ile aşk yaşadığını duyurmuştu.

Sosyal medya hesabından sevgilisiyle fotoğrafını paylaşan Tülek, Çelik ile karesine kalp emojisi de eklemişti.

"NE EL ELESİ?"

Tuğrul Tülek, son olarak geçtiğimiz gece Şebnem Dönmez ile birlikte Etiler'de yer alan bir mekandan çıkarken objektiflere takıldı.

Mekandan el ele çıkan ikili, aşk soruları karşısında panikleyerek; "Biz kol kola çıktık, ne el elesi? Bir doğum gününe gideceğiz. Birlikte kol kola çıktık biz, el ele çıkmadık" açıklamasında bulundu.

Dönmez ile Tülek'in gazetecileri fark edince birbirlerinin ellerini bırakıp, kol kola girmeleri ise dikkatlerden kaçmadı.

"SEVGİLİM DEĞİL, KESİN BİLGİ"

Öte yandan Şebnem Dönmez (49), 2022'de bir erkek arkadaşıyla Yeniköy’de objektiflere yansımıştı. Kahvaltı yaptıktan sonra görüntülendiklerini fark eden ikili, şaşkınlık yaşamıştı. Dönmez, yanındaki kişi gazetecilere açıklama yaparak; "Çok yakın arkadaşız. Sevgilim değil. Kesin bilgi" demişti.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.