Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Şebnem Ferah coşturdu

Bu yıl 16’ncısı düzenlenen Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’nde sahneye çıkan Şebnem Ferah, şarkılarıyla hayranlarını mest etti

|

Şebnem Ferah, Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali kapsamında Kültürpark Kemal Sunal Amfi Tiyatro’da sahnedeydi. Sevilen parçalarını seslendiren Ferah’a eşlik eden hayranları, coşkulu bir gece yaşadı. Yaklaşık 6 bin kişinin doldurduğu tiyatroda izdiham yaşanırken, şarkıcı muhteşem bir geceye imza attı.

Bugüne kadar bu tür organizasyonlarda pek yer almadığını söyleyen Ferah, “Teklif geldiğinde uzun süre araştırdım. 16 yıldır istikrarla sürdürülen dünyanın en başarılı kültür sanat ve barış festivallerinden birisi olduğunu öğrenince kabul ettim” dedi. Şarkıcı, gecenin sonunda Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e teşekkürlerini iletti.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.