Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Seda Sayan yasağı takmadı!

Şarkıcı Seda Sayan ile sevgilisi Erkan Çelik, önceki akşam dostlarıyla Etiler Kebap'ta yemek yedi. Duvarda asılı olan "Sigara İçilmez" yazısına rağmen Sayan'ın sık sık puro yakması dikkati çekti.

|

Seda Sayan ve beraberindekiler, akşam saatlerinde geldikleri Etiler'deki mekandan en son ayrılan müşteriler oldu. Mekan içerisinde sık sık puro yakan Sayan, duvarda asılı olan "Sigara İçilmez" yazısına aldırış etmedi.

Yemek sonrası Erkan Çelik ve dostlarıyla mekandan ayrılan ünlü şarkıcı ve sunucu, geleneksel aile buluşmalarından birine imza attıklarını belirtti.

Daha önce davalık olduğu Lerzan Mutlu'nun Oya Aydoğan ölmeden önce hastanede yaptığı davranışları sorulan Seda Sayan, bu konu hakkında yorum yapmaktan kaçındı.

Lerzan mutlu katıldığı bir televizyon programında Seda Saya hakkında yorum yapmış ve sosyal medya hesabından da Sayan için "58 doğumlu bir dinozor" mesajını yazmıştı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.