Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Şefkat Tepe - Sungurlar için son bölüm yayınlandı

Dün akşam ekrana gelen STV ekranının fenomen dizisi Şefkat Tepe yeni sezon için hazırlıklarını tamamladı. Yeni sezonda Sungurlar olarak devam edecek dizi heyecanla bekleniyor. Şefkat Tepe Sungurlar için son karar verildi.

|

Şefkat Tepe dizisinin yeni hali olacak olan Sungurlar dizisinin yayın günü belli oldu. Samanyolu TV’de yayınlanacak olan Sungurlar dizisinin ilk bölümü 25 Ekim Cumartesi saat 20.30'da ekrana geldi.

Serdar Komutan ve askerlerinin destansı hikayesi yeni sezon bölümleriyle devam ediyor. Terörün çirkin yüzünün tüm şiddetiyle yaşandığı yıllarda, Güneydoğu halkı için huzurlu günler oldukça uzakta gibi görünmektedir. Fakat kirli oyunlarıyla insanları kullanan terör örgütünün hesaba katmadığı bir şey vardır: Sungurlar Timi. Şefkat Tepe, heyecan ve aksiyon dolu sahneleriyle gerçek bir ekran fenomeni.
Yeni bölümün ne zaman yayınlancağına dair en sağlıklı haber ise setten paylaşılan bir karenin altında yazan ‘Dizi çekimleri gecikti o yüzden dizimizin yeni bölümü haftaya ertelendi” adlı bilgi.

Yeni bölüm fragmanı:

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.