Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Seksenler Fehmi diziden ayrıldı mı, neden yok? Fehmi'yi oynayan Rasim Öztekin dizide var mı?

Seksenler dizisi oyuncularından Rasim Öztekin, Fehmi karakteri ile ekranlara geliyordu. Dizinin başrol oyuncuları arasında olan Öztekin, bir süredir dizide görünmeyince sevenleri, 'Fehmi diziden ayrıldı mı?' sorusunu sormaya başlamıştı. Konu hakkında açıklamada bulunan Rasim Öztekin, sete döndüğünü bildirmişti. Peki, Fehmi Seksenler'den ayrıldı mı?

|

Seksenler dizisinin sevilen karakterlerinden Fehmi, oyuncu kadrosunda dikkat çeken isimlerindendir. TRT1 ekranlarında oldukça ilgi gören yapım, hafta içi her gün sevenleri ile buluşuyor. Fehmi rolünü oynayan Rasim Öztekin, diziden ayrılıp ayrılmamasına yönelik sosyal medyadan konu hakkında açıklamada bulunmuştu ancak usta oyuncu 8 Mart günü hayatını kaybetti. İşte, detaylar...

SEKSENLER FEHMİ NEDEN YOK, AYRILDI MI?

Sevilen dönem dizisi Seksenler, sıcacık aile hikayeleri ile yayın hayatını sürdürüyor. Dizinin son bölümlerinde  Rasim Öztekin'in canlandırdığı Fehmi karakteri yer almadı. Seyirci, Fehmi'nin diziden ayrıldığını düşünürken, rolü oynayan Rasim Öztekin konu hakkında açıklamada bulundu. Öztekin konu hakkında; ''İCAT ÇIKARMAYIN! SEKSENLERDE’YİM. Seksenler’den ayrıldığım şeklinde yayınlanan asılsız haberlere inanmayın. Fehmi yeni sezonda da her zamanki gibi sizlerle olacak.'' ifadelerini kullanmıştı. 

Ardından Öztekin, ''Pandemi’nin tırmanışından ve kronik hastalıklarımdan dolayı “Seksenler” çekimlerine bir süre ara vermiştim. Senaryo icabı yazlığa gittim ve şimdi döndüm. Anlayışınızdan ötürü size, TRT’ye ve yapımcımız Birol Güven’e teşekkür ederim. Bu gün set başı yaptım Fehmi döndü.'' şeklinde konuşmuştu.

TRT1'in fenomen dizisi Seksenler'in Fehmi'si Rasim Öztekin, 7 Mart günü kalp krizi geçirmiş ve hastaneye kaldırılmıştı. Tedavi altına alınan oyuncu 8 Mart 2021 Pazartesi günü yaşama veda etti. 

 

 

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.