Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Selda Alkor, 'Menajerimi Ara'da

Star TV'de yayınlanan 'Menajerimi Ara' dizisine her hafta ünlü bir oyuncu konuk olmaya devam ediyor. Bu akşam 32'nci bölümüyle yayınlanacak 'Menajerimi Ara'da usta oyuncu Selda Alkor izleyici karşısına çıkacak.

|

Başrollerinde; Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Serhat Teoman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu gibi isimlerin yer aldığı 'Menajerimi Ara', 4 Nisan Pazar akşamı 32'nci bölümüyle ekranlara gelecek.

Her hafta birbirinden farklı ünlü isimlerin kendi kimlikleriyle rol aldığı dizinin yeni bölümüne Selda Alkor, konuk olacak. Uzun süredir ekranda olmayan usta oyuncu, sadece tek bölüm olarak yapımda yerini alacak.

EDHO'DA ROL ALMIŞTI

Selda Alkor, son olarak ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkan  'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' rol almıştı. Alkor, 13 bölüm boyunca 'Melike Meftun' karakterine hayat vermişti.

 

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.