Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Selen Görgüzel’in kızı üniversiteli oldu

Yönetmen Hamdi Alkan ile Nisan 2014'te dünya evine giren oyuncu Selen Görgüzel, sosyal medya hesabından hayatının en mutlu anlarından birini paylaştı.

|

Selen Görgüzel, önceki gün ilk evliliğinden olan kızı İlknaz’ın üniversite kaydını yaptırdı. Bu mutlu olayı eşi Hamdi Alkan’la birlikte yaşadı.

Selen Görgüzel, kızını içten bir şekilde öperken çekilmiş fotoğrafını, "Daha dün gibiydi elinden tutup anaokuluna götürdüğüm günler… Ne çabuk büyüdün sen Nazom… Mutluluğumu tarif edecek sevincimi anlatacak kelime bulamıyorum küçük kızım büyüdü de üniversiteli oldu bugün… Artık Ankara Bilkent iç mimarlık öğrencisi evladım… Şükürüm mutluluğum umudum. İlknazım yolun bahtın açık olsun annem…” notuyla paylaştı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.