Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Selin Yağcıoğlu-Berk Atan çiftinden yeni fotoğraf

Geçtiğimiz günlerde aşklarını ilan eden Selin Yağcıoğlu-Berk Atan çifti, objektif karşısına geçti. Yakışıklı oyuncu, sevgilisi ile birlikte verdiği yeni pozu takipçilerinin beğenisine sundu.

|

 

TRT1'de yayınlanan 'Gönül Dağı' dizisi ile dikkatleri üzerine çeken Berk Atan ile Selin Yağcıoğlu hakkındaki aşk söylentileri gerçek çıktı. Çift, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yayımladıkları mesajlarla aşklarını ilan etti.

"ÇOK GÜZELSİN BE İNSAFSIZ!"
29 yaşındaki Atan, Selin Yağcıoğlu'na "Çok güzelsin be insafsız!" yorumunu yaparken, Yağcıoğlu da kalp emojisiyle cevap vermişti.

"BENİM CANIM"
Ardından Çeşme'de objektiflere yansıyan çiftten yeni fotoğraf geldi. Atan, sevgilisi ile birlikte verdiği pozu Instagram'dan paylaştı. Ünlü oyuncu, gönderisini, "Benim canım..." notuyla yayınladı. Bir hayli neşeli oldukları görülen çifte takipçilerinden çok sayıda "Mutluluklar" mesajları yağdı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.