Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Selin Yeninci paylaşımıyla dikkat çekti

'Bir Zamanlar Çukurova' dizisinin sevilen karakterlerinden Saniye’yi canlandıran Selin Yeninci uzun süredir sosyal medyada paylaşım yapmıyordu. Yeninci'nin dönüşü muhteşem oldu.

|

Oyuncu Selin Yeninci, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor. Bir süredir paylaşımlarına ara veren Selin Yeninci tatil pozlarıyla geri döndü.

Sporunu hiç aksatmayan ve spordan paylaşımlar yapan Selin Yeninci daha sonra ise mayosuyla pozlarını paylaştı. Selin Yeninci'nin paylaşımı takipçilerinden tam not aldı. Yeninci'nin takipçileri ünlü oyuncuya "Dönüşün muhteşem oldu" yorumlarında bulundu.

Güzel oyuncu, bir süre önce de dizi çekimi için bulunduğu Adana'da koronavirüse yakalanmıştı. Selin Yeninci, 11 gün süren tedavisinin ardından hastaneden taburcu olmuştu. 

 

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.