Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Şenay Gürler'den Semih Saygıner'e: Dokuz yılı el ele bitirdik

Oyuncu Şenay Gürler (56), 2014 yılından beri aşk yaşadığı milli bilardocu Semih Saygıner (58) ile çekilen fotoğraflarını takipçilerinin beğenisine sunarak, ilişkilerinin 9'uncu yılında romantik bir paylaşıma imza attı.

|

2004-2009 yılları arasında yayınlanan 'Avrupa Yakası' dizisinde 'Fatoş' karakteriyle dikkat çeken Şenay Gürler ile Semih Saygıner'in mutlu beraberlikleri devam ediyor. Zaman zaman sosyal medya üzerinden mutluluk pozlarını paylaşan çiftten ünlü oyuncu, ilişkilerinin 9'uncu yılını kutladı.

"AŞKLA, SEVGİYLE, EL ELE"

Semih Saygıner ile pozlarını Instagram hesabından yayınlayan Şenay Gürler, "Dokuz yılı bitirdik. Aşkla, sevgiyle, birlikte, el ele... Aşkım" notunu düştü.

"AŞKIM"

Milli bilardocu, binlerce beğeni ve yorum gelen oyuncunun paylaşımına kayıtsız kalmadı. Saygıner, sevgilisinin sosyal medya gönderisine, "Aşkım" yorumunu yazdı.

ANNEANNE OLDU! "ŞAHANE BİR DUYGU"

Şenay Gürler, geçtiğimiz ekim ayında konuk olduğu programda, sunucunun "Kimse inanmayacak belki ama sen genç yaşta anneanne oldun" sözleri üzerine, "O zaten bana 'Şenay' diyor. Simya adı. Aramız iyi. Uzakta yaşıyorlar çok sık görüşemiyorum ama özlüyorum. Görüşmeye çalışıyoruz" şeklinde konuşmuştu.

Usta oyuncu, "Bir araya geldiğimizde de uzun uzun birlikte kalmaya dikkat ediyoruz. Şimdi tadını çıkarıyorum, kızımı büyütürken bazı şeyleri atladığımı görüyorum, Simya'ya karşı onları atlamamaya çalışıyorum. Şahane bir duygu, çok şanslıyım" ifadelerini kullanmıştı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.