Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Senfoni orkestrasını Sorichetti yönetecek

Ülkemizin uluslararası ödüllü piyanisti Emre Yavuz, ünlü İtalyan şef Alfredo Sorichetti'nin yöneteceği Senfoni Orkestrası'nın eşliğinde, Beethoven'ın 'Emperior' olarak adlandırılan 5. Piyano Konçertosu'nu seslendirecek.

|

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası, yine ses getirecek bir konsere imza atıyor. Eskişehirli sanatseverler, klasik müziğin dehası Beethoven'in eserlerini, uluslararası ödüllü sanatçı Emre Yavuz'dan dinleyecekler.

15. Viyana Uluslararası Piyano Yarışması birinciliği ve Schubert Özel Ödülü'nün; 13. Uluslararası Schubert Piyano Yarışması üçüncülüğünün sahibi piyanist Emre Yavuz, İtalyan şef Alfredo Sorichetti yönetiminde Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası eşliğinde Ludwig van Beethoven'ın 'Emperior' olarak adlandırılan 5. Piyano Konçertosu'nu seslendirecek.

Pet Holding'in katkılarıyla 6 Ocak 2017 Cuma günü saat 20.00'da Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Sarayı'nda gerçekleşecek konserde, piyanist Emre Yavuz ayrıca Musorgski ve Çaykovski'nin orkestra yapıtlarına da yer verecek.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.